×

Açık Otopark Zemin Kaplama

Açık otopark zemin kaplama izolasyonu araç trafiğinin yoğun olduğu alanlar için mutlaka yapılması gereken bir zemin kaplamasıdır.

Firmamız otopark izolasyonu uygulamaları için sprey polyurea olan hem su yalıtımı hem de zemin kaplama olarak dünyada en çok tercih edilen malzemeyi uygulamaktadır. Araç trafiğinin yoğunluğunu kaldırabilecek, benzin, yağ, yağmur gibi malzemelere karşı geçirimsiz olacak ve kayma yapmayacak olan polyurea izolasyon sorunlarını engellemektedir. Açık otopark alanlarında sadece zemin kaplama sorunları değil aynı zamanda su yalıtımı problemleri de oluşmaktadır.

açık otopark zemin kaplama

Polyurea açık otopark zemin kaplama alanlarında bu duruma karşı su yalıtımı sağlamış olurken aynı zamanda üzerine herhangi bir uygulama yapmaya gerek kalmadan zemin kaplamasını da sağlamış olacaktır. İş yerlerinin üstünde bulunan otopark alanların da yaşanan en büyük sorun ise daire içerisine su sızıntılarının olmasıdır. Hem otopark alanının kullanımına devam edilebilmesi hem de iş yerlerinin rahatça kullanılabilmesi için otopark üstü polyurea uygulaması yeterlidir.                                                    

Hastane, avm, iş merkezleri, oteller, site alanlarında bulunan tüm otoparklar için uygulamamız mevcuttur. Polyurea uygulaması yapılan otopark alanında zemin kaygan değildir, araçlar kayma yapmayacaktır. %400’ün üzerinde malzemenin esneme payı bulunduğu için araç ağırlığını taşıyabilmektedir. Ağır yükleri taşıyabildiği için malzeme kırılmaz, kopma yapmaz. Otopark izolasyonu uygulamalarımız alanın yapısına göre ön hazırlık aşamasında değişkenlik gösterecektir.

açık otopark zemin kaplaması

Zemin durumuna bağlı olarak gerekli tadilatların yapılması ya da mevcut olan başka bir yüzey kaplama malzemesi varsa bunun kaldırılması gerekebilir. Gerekli ön hazırlıklar yapıldıktan sonra astar uygulamasına geçilir ve astar kurumaya bırakılır. Astar uygulaması tamamlanıp kuruduktan sonra sprey polyurea uygulaması püskürtme olarak yapılır. Malzeme hızlı reaksiyona girdiği için anında kurumaktadır. Polyurea aşamasından sonra UV dayanımlı boya uygulaması yapılmaktadır. Uygulama süreleri kısa olduğu için alan kullanıma hızla açılabilmektedir.

Açık otopark zemin kaplama için fiyatlarımız müşterimize özel olarak m2 birim fiyatı üzerinden verilmektedir. Alanın m2 ölçüsü ve zemin durumuna bağlı olarak uygulama aşamaları değişkenlik gösterebileceği için fiyatlandırmamız bu durum göz önünde bulundurularak verilmektedir. Otopark alanlarında yaşadığınız izolasyon sorunları için firmamız ile irtibata geçerek fiyat teklifi alabilirsiniz.