×

Doğruer Yapı

Doğruer Yapı, ileri teknolojilerle en yüksek standartta ürünleri sunmak üzere uzmanlaşmış bir şirkettir. Firmamız, yeni ürünler için sürekli gelişim ve araştırma süreci içerisindedir.

* Hızlı kurayan polyurea zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlamaktadır.

* Su problemlerine %100 ileriye dönük kesin çözüm sunar.

* Bütün yüzeylerde uygulanabilme özelliğine sahiptir.

* Sprey polyurea yapıyı yıllar boyunca güven içerisinde korumaktadır.

Doğruer yapı polyurea gibi en ileri teknoloji ile üretilen ürünlerle; gelişen izolasyon ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Su yalıtımı, çekme, aşınma, gerilme, yüksek uzamaya karşı mükemmel dayanıklılık en ileri tekniklerle üretilen ürünlerimizdeki ortak özelliklerdir. Doğruer, su yalıtımı ve farklı endüstriyel uygulamalar alanında her türlü uygulamanın doğru şekilde yönetilmesi için gerekli uzman, kadro ve bilgi birikimine sahiptir.

Doğruer Yapı

Saf Polyurea iki bileşenli, çevreye zararlı olmayan aşınma ve korozyona karşı yüzeyleri koruyan, püskütülerek uygulanan,% 100 katı maddeli, su yalıtımı ve zemin kaplama malzemesidir. Polyurea 4 saniye içinde kuruyan dikiş veya ek yeri olmayan sürekli tam bağlı bir su yalıtımıdır.  

Birçok alt tabakaya yüksek ölçüdeki yapışması sayesinde pas ve korozyona karşı uzun süreli koruma sağlayan dayanıklı bir yüzey kaplaması oluşturur. Son kat kaymaz ve farklı renklerde olabilir.

Polyurea, mekanik ve kimyasal özelliklerinden dolayı son derece dayanıklı bir kaplamadır. Olumsuz çevre koşullarında mükemmel bir performansa sahiptir, bakteriyel büyümeyi en aza indirir, kolaylıkla temizlenir ve ek yerlerinde ve köşelerde sızdırmazlık sağlar.

Bu özelliklerin tümü polyurea sistemini kaplama ve su yalıtım sektöründe lider konuma getirmekle kalmaz aynı zamanda bugün piyasada mevcut olan en iyi performans sistemlerinden biri haline getirir.

Doğruer Yapı firmasının alt kuruluşlarından birisi de Doğruer İzolasyondur. Sektör içerisine izolasyon firması olarak atıldıktan kısa sürede kaliteli işler ortaya koyarak firmamızı ve kadromuzu genişlettik. Şuanda sektör yolculuğumuza Doğruer yapı olarak devam etmekteyiz. Hız kesmeden daha iyisini hedefleyerek ilerlemeye devam edeceğiz.