×

Epoksi Zemin

Epoksi zemin ülkemizde görüntüsünden dolayı en çok tercih edilen yüzey kaplama çeşitlerinden birisidir.

Epoksi kaplama reçineleri sahip oldukları olumlu özellikleri sayesinde geçirimsizlik konusunda da iyi bir zemin kaplamasıdır. Kullanım kolaylığı sunması istenilen renkte ve çeşitte uygulanabilmesi sayesinde sektör içerisinde sıkça uygulanmaktadır. Epoksi zamanla direnç özelliğini yitirmeyen kaliteli bir zemin kaplamadır. Her yüzey üzerine uygulanabilir ve çevresel etkilere karşı direnç gösterir. Uzun yıllardır ülkemizde tercih edilmesinin nedeni kullanım kolaylığı sunmasıdır. 

Epoksi uygulaması yapı sektörü gibi zorlu alanlarda çatlakların ve oyukların doldurularak yapıştırılması veya enjekte edilmesi amacıyla da kullanılabilmektedir. Otopark alanları gibi araç trafiği yoğun olduğu alanlarda uygundur. Hastane, laboratuvar, okul, ofis, iş yeri gibi hijyenik ve sürekli temiz olması gereken alanlar için birebir bir uygulamadır. Malzemenin hızlı kürlenmesi sayesinde üretimin hali hazırda sürdüğü tesislerde bekleme sürelerini kısaltmakta, dolayısıyla uygulama esnasında oluşabilecek üretim kayıplarını da en aza indirmektedir.

 Epoksi Zemin

Epoksi çeşitleri sayesinde alanınıza seçtiğiniz epoksi uygulamasını yaptırabilirsiniz. Epoksi zemin çeşitlerinden olan portakal desenli epoksi görüntüsü ile portakal kabuğuna benzer olmasından dolayı sık tercih edilir. Portakal kabuğu epoksi çeşidi yüzeyde bıraktığı desen ve içeriğinden dolayı zeminde kaymaz özelliğindedir. Depolar, atölyeler, yemek üretim fabrikaları, liman, tersaneler, sanayi, tekstil fabrikaları, arıtma ve atık su tesisleri, hangarlar, otoparklar gibi alanlar için uygundur.

Self leveling epoksi, yeni beton zeminlerde veya aşınmış, çukurlaşmış, zedelenmiş beton zemin yüzeylerini parlak, yoğun ve pürüzsüz hale getiren zemin kaplamasıdır. Şeffaf epoksi, diğer epoksi çeşitlerinden farklı olarak şeffaf görüntüsü ile %100 reçineden oluşur. Cam şeffaflığında görünüme sahiptir. Şeffaf görünüm isteyenler tercih edebilir. Antibakteriyel epoksi zemin kaplama uygulaması genellikle hijyenik olması istenilen alanlarda, kuru ve yaş gıda maddesi üretilen fabrikalarda, entegre et tesislerinde, hastanelerde, kimya ve ilaç sanayisinde, sanayi mutfaklarında, ambalajlama ve depolama alanları gibi sektörler için kullanıma uygundur.

Epoksi zemin uygulama çeşitleri fazla olup sitemizde yer alan epoksi kategorisini inceleyerek size uygun epoksi uygulamasını seçebilirsiniz. Fiyatlarımız hakkında bilgi almak için iletişim bölümünde yer alan telefon numaralarımızdan bizlerle iletişime geçebilirsiniz.