×

Kapalı Otopark Zemin Kaplama

Kapalı otopark zemin kaplama uygulamalarında ülkemizde güvenle tercih edilen malzeme sprey polyureadır.

Otopark alanlarında kullanılan zemin kaplama malzemeleri genellikle dayanıksız ve düşük kalitede yüzey kaplama çeşitleriydi. Otopark alanlarında araç yüklerine daha fazla dayanamayan zemin aşınıp çatlamaktaydı. Geçici olarak bölge tadilatı da yapmak çözüm sağlanamadığı gibi zeminde ki sorunların giderek artmasına yol açacaktır. 

Kapalı Otopark Zemin Kaplama

Benzin, yağ, araç lastiklerinin aşındırması ile beraber kalitesiz olan zemin açık otopark alanlarında yağmur sularının etkisi ile su geçişlerine neden olacaktır. Tüm bu olumsuz etkileri bir arada düşündüğünüzde yaptırmayı düşündüğünüz zemin kaplama malzemesi hem kaliteli hem de araç trafiğine dayanıklı bir ürün olmalıdır. Bahsetmiş olduğumuz durumları ortadan kaldıran hem açık hem kapalı otopark alanlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz malzeme sprey polyurea uygulamasıdır.

Polyurea püskürtme olarak zemine sprey şeklinde uygulanır. Bu sayede tüm mevcut zemin üzerinde eşit bir uygulama sağlar. Ek yersiz tek bir parçadan oluşan malzeme olduğu için su, benzin, yağ vb. maddelere karşı geçirimsiz olacaktır. Uygulama süresi kısadır. Yüksek metrajlı alanlarda dahi hızlı uygulama sayesinde alan kullanıma kısa zamanda açılabilir. %400’den fazla esneme payı sayesinde yoğun araç trafiğine karşı dayanıklıdır.

otopark zemin kaplama

Mevcut olan zemin üzerine direk olarak uygulama yapılabilmektedir. Yapının ömrünü uzattığı gibi yüzeyi koruma da güçlü bir etkiye sahiptir. Kapalı otopark zemin kaplama uygulamalarında polyurea ana rengi gridir. Son kat boya dediğimiz aşamada istediğiniz rengin uygulaması yapılabilmektedir. Özel bir boya olmasından dolayı UV ışınlarına karşı dayanıklıdır. Rengi solmaz, uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Açık veya kapalı otopark zemin kaplama polyurea uygulamasını yaptırmayı düşünüyorsanız sizlerde sitemizde ana sayfa bölümünde yer alan videolar kısmında otopark uygulamasını izleyebilirsiniz. Fiyatlarımız hakkında bilgi almak için iletişim bölümünde yer alan mail adreslerimizden ulaşabilir veya 0532 292 51 83 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.