×

Poliüretan

Poliüretan ülkemizde ve dünyada bilinen en kaliteli ve dayanıklı ısı yalıtım malzemesi olarak kullanılmaktadır. 

Özellikle ev ve iş yerlerinin çatıları için sıkça uygulaması yapılan bir sistemdir. Firmamız ise poliüretan uygulamasına tek başına uygulama için yer vermemektedir. Gerekli görüşmelerimiz neticesinde sprey poliüretan ve sprey polyurea su yalıtımı uygulamasını birlikte yer veriyoruz. Poliüretan köpük uygulaması püskürtme olarak uygulanan bir sistemdir. Polyurea öncesinde poliüretan uygulamasına yer vermemiz durumunda hem ısı yalıtımı hem de su yalıtımı birlikte gerçekleştirilmiş oluyoruz.

Teras alanlarının ısı-su yalıtımı uygulamalarında sprey poliüretan uygulaması 20 yıldan fazla kullanım avantajı sağlar. Her mevsim koruma sağlanarak kış döneminde sıcaklık dışarıya verilmeyerek enerji verimliliği sağlanır. Yaz aylarında ise güneş ışınlarına karşı yapı korunur. Ek yeri olmayan, ısı köprüsü oluşturmayan ve sızdırmazlık sağlayan bir yalıtım sağlanmış olur. 

poliüretan kaplama

Poliüretan köpük uygulaması aynı zamanda yağ, benzin, kimyasal maddeler, bakteri, mikrop, ısıya, dona, çürümeye karşı da oldukça dayanıklı bir malzemedir. Evde, iş yerlerinde, okul, hastane, fabrika gibi alanlarda çatılarda uygulama yapılabilir. Poliüretan fiyatlarımız ise m2 birim fiyatı üzerinden müşterimize özel olarak teklif verilmektedir. Alan ölçüsü ve zemin yapısı gibi değişkenlik gösteren durumlar nedeni ile fiyatlandırmamız bu şekilde yapılmaktadır.

Kaba temizliği yapılarak teslim edilen alana ince bir temizlik işlemi yapılır. Temizlik işinin ardından astar uygulaması yapılır. Astar işlemi 1 gün boyunca kurumaya bırakılır. Poliüretan köpük uygulaması mobil aracımız içerisinde kurulu olan makine yardımı ile belli sıcaklık ve basınç yardımıyla uygulanmaktadır. Sprey tabancası ile zemine püskürtülen poliüretan reaksiyona girer.

Özel makinemiz sayesinde iğne deliği kadar açık gözenekleri daha doldurarak tüm alana eşit bir miktarda bir uygulama gerçekleşmiş olunur. Böylece kısa süre içerisinde uygulama gerçekleştirilmiş olunur.

Sizlerde poliüretan uygulaması yaptırmak istiyorsanız fiyat ve uygulama ile ilgili tüm sorularınızı 0216 370 05 23 - 0532 292 51 83 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak sorabilirsiniz.