×

Poliüretan Enjeksiyon Fiyatları

Poliüretan enjeksiyon fiyatları sektör içerisinde yer alan her firmanın kendine ait olarak belirlediği kg fiyatı üzerinden belirlenmektedir.

Su kaçağı ve sızıntı problemi ile karşı karşıyaysanız, bir türlü doğru çözümü bulamıyorsanız doğru yöntem enjeksiyon su yalıtımıdır. Genel olarak çözümsüz gibi duran bodrum kat gibi alanlarda yaşanan su sorunları enjeksiyon yöntemi ile çözülebilir. Otopark alanlarında ve asansör kuyularında da su çıkışlarında poliüretan enjeksiyon ile çözüm sağlanmaktadır. Yine aynı şekilde atık su depolarında, arıtma tesislerinde yaşanılan bu durum için poliüretan enjeksiyon malzemesi yöntemi kullanılmaktadır.

Enjeksiyon çok çabuk penetre olduğu için hızlı çözüm üretmesi ile çoğu kişi tarafından tercih edilir. Tek parçada uygulandığı için çatlakları sorunsuz bir uygulama ile kapatır. Dışarıdan bir müdahale gerektirmediği için hem zamandan hem de ekonomik anlamda tasarruf sağlanmış olunur. Malzeme zaman içerisinde özelliğini yitirmeyerek yıllarca aynı yapısını korumuş olur. Poliüretan enjeksiyon uygulamalarında firmamız ise bu konuda tecrübeli çalışanları ile sorunları öncelikli olarak tespit ettikten sonra doğru bir uygulama yapmaktadır.  

Poliüretan Enjeksiyon Fiyatları

Bu tarz durumlarda en doğru yöntem suyun nerelerden geldiğinin tespitinin yapılmasıdır. Doğru bir uygulamanın yapılabilmesi için mutlaka bu duruma dikkat edilmelidir. Tüm yapılarda su kaçağı ve sızıntısı farklı sebeplerden kaynaklandığı için doğru tespit yapmak bu noktada önem taşıyor. Uygulamamız polimer malzemeyi su sızıntısının oluştuğu boşluk veya çatlağa enjekte edilmesi şeklindedir. Uygulama aşamasında enjeksiyon yapılan malzeme alanın içinde sıkışarak kısa sürede reaksiyona girer ve 40 kata kadar genişleyerek su sızıntısının olduğu boşlukları tamamen kapatıp doldurur. 

Poliüretan enjeksiyon fiyatları öncelikle hangi alana uygulamanın yapılacağına karar verildikten sonra kg fiyatı üzerinden fiyat verilecektir. Betonun arakasında ki boşluk ön görülemediği için firmalar baştan ne kadar malzeme gideceğini bilememektedir. Bu duruma istinaden iş sonunda ne kadar malzeme gittiği tespit edilerek kg fiyatı ile çarpılarak fiyatlandırması yapılmaktadır. Sizlerde poliüretan enjeksiyon fiyatları hakkında firmamızdan bilgi almak için arayabilirsiniz.