×

Poliüretan Enjeksiyon Su Yalıtımı

Poliüretan enjeksiyon su yalıtımı uygulaması su sızıntısı ve kaçakların olduğu alanlarda, asansör çukurlarında, binalarda, barajlarda su barındıran her yapının izolasyonunda kullanılabilir.

Bodrum kat gibi alanlarda basınçlı su gelmesi ile beraber yüzeye su çıkışları başlar. Bu durumlarda kişi dairesini veya iş yeri alanıysa kullanamamaya başlar. Otopark alanlarında ve asansör kuyularında bu sorunlar ile sıkça karşılaşmaktayız. Yine aynı şekilde atık su depolarında, arıtma tesislerinde yaşanılan bu durum için poliüretan enjeksiyon su yalıtımı yöntemi kullanılmaktadır.

poliüretan enjeksiyon su yalıtımı

Beton ve doğal yapılardaki kılcal çatlaklar, derzler, küçük – büyük boşluklarda oluşan su kaçakları veya su sızıntılarını kesmek amacı ile polimer malzememizi su sızıntısının oluştuğu boşluk veya çatlağa enjekte ediyoruz. Uygulama aşamasında enjeksiyon yapılan malzeme alanın içinde sıkışarak kısa sürede reaksiyona girer ve 40 kata kadar genişleyerek su sızıntısının olduğu boşlukları tamamen kapatıp doldurur. Bu şekilde su bir daha yüzeye çıkmaz ve çözüm sağlanmış olunur.

Dışarıdan bir müdahale gerektirmediği için hem zamandan hem de ekonomik anlamda tasarruf sağlanmış olunur. Enjeksiyon çok çabuk penetre olduğu için hızlı çözüm üretmesi ile çoğu kişi tarafından tercih edilir. Tek parçada uygulandığı için çatlakları sorunsuz bir uygulama ile kapatır. Kalıcı çözüm için mutlaka işinde uzman bu konuda tecrübeli bir firma ile çalıştığınız takdirde doğru bir uygulama yapıldığı zaman poliüretan enjeksiyon uygulaması sayesinde aynı sorunu yaşamazsınız.

enjeksiyon su yalıtımı

Firmamız enjeksiyon sistemi konusunda uzman çalışanları ve son teknolojik model makineleri ile sizlere her konuda destek vermektedir. Malzeme zaman içerisinde özelliğini yitirmez ve bütün hava koşullarına karşı tam koruma sağlamış olur. 

Poliüretan enjeksiyon su yalıtımı uygulaması için fiyatlandırmamız kg fiyatı üzerinden verilmektedir. Betonun arka tarafında suyun geldiği yolun ne kadar büyüklükte olduğu ön görülemediği için toplamda harcanacak malzeme miktarı hakkında da net bir bilgi verilememektedir. Uygulama esnasında ne kadar malzeme kullanılırsa buna istinaden birim fiyat ile çarpılarak bir fiyatlandırma çalışması yapılacaktır.