×

Polyurea Fiyat

Polyurea fiyat aralıkları değişkenlik gösterip uygulama yapılacak olan kullanım alanı ve m2 ölçüsüne göre verilmektedir.

Su yalıtımı ve zemin kaplama uygulaması olan polyurea dünyada kullanılan son kalitede izolasyon malzemesidir. Son yıllarda yapılan evlerin teras, çatı ve balkon alanlarında su yalıtımı sorunları sıkça rastlanır duruma gelmiştir. Bunun nedeni kullanılan malzemelerin kalitesiz ve ucuz tercih edilmesindendir. Polyurea fiyatları da ülkemizde her firmanın kendi bütçe belirmesi ile malzeme ve işçilik durumları göz önünde bulundurularak değişkenlik gösterebilir. Firmamız bu konuda son kalite ürünleri tercih ettiği gibi fiyatlandırma konusunda da müşterilerine yardımcı olmaktadır.

Önceki yıllarda kullanılan izolasyon malzemelerini geride bırakıp son kalitede ki ürünleri kullanmak size uzun vadede daha çok kazandıracaktır. Diğer izolasyon malzemelerinin yetersiz gelmesi ve kullanım alanlarının kısıtlı olmasından dolayı ilerleyen teknoloji sayesinde çok daha hızlı çözüm üreten malzemeler sektörde yer aldı. Bunların başında yer alan sprey polyurea uygulaması hem su yalıtımı hem de zemin kaplama isteyen teras, fabrika, otopark üstü gibi alanlarda büyük avantaj sağladı.

Polyurea Fiyat

Bunun dışında sprey olarak uygulanması ile her alanda eşit bir uygulama hizmetine sahip oldu. Kısa süre içerisinde alanı kullanıma açabilme imkanı zamandan büyük ölçüde tasarruf edilmesini sağladı. Polyurea fiyat olarak diğer uygun fiyatlı ürünlere oranla pahalı gelse de %100 kesin çözüm sağlaması ile bunun karşılığını fazlası ile vermektedir. İstenilen şekilde renklendirilebildiği gibi kullanım alanları gün geçtikçe daha da artmaktadır. Fiziksel ve kimyasal üstünlüklerin yanı sıra tüm darbe, çevresel koşullar, yağmur, güneş gibi etkilere karşıda yüksek dayanıma sahiptir.

Polyurea fiyat olarak teklif verirken müşterilerimize uygulama yapılacak alanın neresi olduğu, m2 ölçüsü ve zemin durumu gibi etkenleri öğrendikten sonra ücret hakkında bilgilendirmesini yapmaktayız. Teras alanı, çatının zemin durumu, otopark alanı veya fabrika zemini gibi alanların metrajları ve kaplama malzemeleri farklı olduğu için ona uygun olarak müşteriye özel olarak fiyat verilmek daha doğru olacaktır. Polyurea uygulaması yapılacak olan alanda öncesinde keşif yapılmaktadır. Yapılan keşife istinaden uygulama aşamasında ki hazırlık süreçleri veya gerekli tadilatlar varsa bu durumlar dikkate alınarak fiyat bilgisi verilmektedir.