×

Polyurea Havuz

Polyurea havuz su yalıtım uygulaması ile artık ıslak günlere son veriyoruz. Tam anlamıyla havuzlarda izolasyon uygulaması isteyenler için çözüm.

Havuz yalıtımı amaçlı olarak kullanılan malzemelerin en büyük temel sıkıntısı tonlarca su ağırlığı ile ürünün bunu taşıyamaması ve zeminden sökülmesidir. Havuz içerisinden sökülerek kalkan malzemenin boşluklarından su geçişleri beton içerisine işlemektedir. Kısa sürede yapının temeli bozularak kullanım ömrü azalıcaktır. Dilediği gibi faaliyet gösteremeyen havuz alanlarında kullanılması gereken zemin kaplama malzemesinin sağlık açısından da uygun olması gerekmektedir.

Polyurea Havuz

Polyurea havuz kaplamalarında kullanıma uygun olan bir zemin kaplamadır. Bu konuda içinizi rahat tutabilir ve polyurea kalitesini tercih edebilirsiniz. Polyurea içerisinde sağlığınıza zarar verebilecek bir madde bulunmaz. Su arıtma tesisleri ve su depolarında da kullanıma uygun olması sayesinde suyla temasında bir sorun bulunmaz. Tonlarca su basıncının ağırlığını kaldırabilecek bir yapıdadır. %400 esneme payı ile kırılmaz, çatlamaz veya kopma yapmaz. Bu sayede havuzunuzun kullanım ömrünü de uzatmış olacaksınız.

Havuz su yalıtımı uygulamasından büyük başarılar elde etmiş olan sprey polyurea teknoloji olarak son kalitede bir hizmettir. Bütün havuz yalıtım ürünlerine baktığınız zaman havuz içi yüzey uygulaması için tek başına yalıtım sağlayamaz. Polyurea havuz izolasyonunda tek başına koruma sağlamayı başaran bir üründür. Görüntüsü itibari ile de zemin kaplaması olarak göze hitap edecektir. Havuz alanları için özel olarak kullanılan havuz boyası sayesinde rengini korumuş olacaksınız. UV koruması ile yazın güneş ışınlarının etkisi ile rengini soldurmayacaktır. 

Polyurea Havuz Su Yalıtımı

Polyurea havuz uygulaması ise havuz içerisinde yapılması gereken tadilatlar varsa öncelikli olarak bu durum göz önünde bulundururlur. Tadilat işlemlerinin tamamalanmasının ardından havuzun su tahliye delikleri, su girişleri dikkate alınarak gerekli önlemler alınır ve yüzey temizlenir. İlk aşama olan astar uygulaması yapılır. Kuruyan astar üzerine sprey polyurea dediğimiz püskürtme malzeme ile ek yersiz olarak tek bir parça halinde havuz kaplanır.  Malzemenin saniyeler içerisinde reaksiyona girmesi ile havuz yalıtımı çok kısa süre içerisinde tamamlanmış olunur.