×

Polyurea Püskürtme Su Yalıtımı

Polyurea püskürtme su yalıtımı olarak uygulanan izolasyonda geçici çözümler yerine kalıcı çözümler üreten dayanıklı ve kaliteli bir izolasyon malzemesidir.

Alıştığımız izolasyon ürünlerinden farklı olan polyurea sprey olarak uygulanması ve yüzeyi tek bir parça halinde ek birleşim alanları olmadan kaplaması ile su geçişini kesin olarak engellemiş olur. Özellikle teras uygulamalarımızda parapetler dahil yani yan duvarlardan da çıkılarak uygulama yapıldığı için ek birleşim yerleri olan zemin ve duvar alanlarından dahi su kaçağı problemi ortadan kaldırılmış olur. Artık yüzeyiniz yağmur suları ve zemine dökülebilecek su, yağ vb. gibi geçirimli maddelere karşı korunmuş olur.

Mevcut zeminde bulunan fayans, seramik ve kalebodur gibi döşemeler üzerine direk uygulama yapılabilme imkanı vardır. Bu durumda fayansın kırılması, zeminden sökülmesi gibi durumlar ile uğraşılmadığı için zaman kaybı oluşmadığı gibi toz, kir gibi durumlarda söz konusu olmamış olur. Polyurea püskürtme su yalıtımı tamamen zaman kazandıran, hızlı uygulanabilmesi sayesinde yüksek metraj alanı bulunan işlerde haftalarca uğraşmadan günler içerisinde sorunsuzca teslim edilebilme imkanı sunar.

polyurea püskürtme su yalıtımı

Teslim edilen alan aynı gün içerisinde kullanıma açılabildiği için fabrika gibi üretim yapan alanlarda zaman kaybı ortadan kalkmış olur. Hızlı kuruması, üzerinde dolaşılabilmesi ve %400’den fazla esneme payı sayesinde üzerine eşyalarınızı veya iş makinelerinizi koyabilirsiniz. Su yalıtımında izolasyon malzemesinin yanı sıra zemin kaplamasında da en dayanıklı malzemedir. Fabrika alanlarında kullanılan zemin kaplamalar yetersiz özellikte olduğu için çatlama yapabilir. Polyurea ise tüm bu sorunları ortadan kaldırarak dünyada ki en dayanıklı yüzey kaplama ürünü olmuştur.

Ülkemizde alışılagelmiş izolasyon malzemelerinden vazgeçerek Polyurea püskürtme su yalıtımı kullanımına geçiş yapma fikri sizi düşündürse de bu konuda en doğru kararı vermiş olacaksınız. İzolasyon yaptırmanıza rağmen kullandığınız malzeme size çözüm sunmayarak yeniden aynı problemi ortaya çıkarıyorsa aynı ürünlerle çözüm sağlamaya çalışmak yanlış olacaktır. Daha üst kalitede duran malzeme polyurea izolasyonda sağladığı başarılar sayesinde ülkemizde adını duyurmaya devam edecektir.

Sizlerde her türlü hava koşullarına karşı dayanım gösterebilen, kırılmayan, çatlama yapmayan, fiziksel ve kimyasal maddelere karşı dayanım gösterebilen polyurea uygulamasını firmamızı tercih ederek uygulatabilirsiniz.