×

Polyurea Sprey

Polyurea Sprey yeni bir izolasyon ve kaplama malzemesidir. Kalitesi ile geleneksel su yalıtımı sistemlerinin önüne geçmiştir. 

Her alanda kullanılabilmesi ve her çeşit zemin üzerine kaplanabilmesi büyük bir avantajdır. Polyurea sprey çok düşük sıcaklıklarda dahi esnek kalabilme özelliğinin yanı sıra olumsuz hava koşullarına karşı da yüksek direnç gösterir. Malzeme püskürtme olarak uygulandığı için ek yersizdir. %400’ün üstünde esneme payını sahiptir. Bu özelliği sayesinde kırılmaz üzerine ağır yük geldiği zaman kopmaz veya çatlama yapmaz.

Diğer izolasyon malzemeleri el ile uygulandığı için düşük direnç gösterirken sprey polyurea makine yardımıyla sıcaklık ve basınç ile uygulandığı için yüksek dayanıma sahiptir. Yapısını her zaman korur. Son kat boya aşaması ile beraber istenilen rengin uygulaması yapılabilir ve renginde solma olmaz UV ışınlarına dayanıklıdır. Polyurea sprey uygulamasını tercih ettikten sonra bir daha izolasyon yaptırmanıza gerek kalmayacaktır. 

polyurea yalıtım

Sprey Polyurea Kaplama


Sprey polyurea kaplama uygulaması diğer yalıtım malzemelerinin uygulama süresine oranla çok daha kısa ve hızlıdır. Polyurea dışındaki diğer kaplamalarda hazırlık evreleri ve uygulama sonrası kuruma, alanın kullanıma açılması gibi durumlar oldukça uzun sürmektedir. Hazırlık aşamasında yapılan tadilatlar, söküm işlemleri gibi durumlar hem zahmetli hem de uğraştırıcı olacaktır. Polyurea kaplama uygulamasında bu durumlar söz konusu olmayacaktır.

Hazırlık işlemlerinde mevcut zemin üzerinden eşyaların kaldırılmasından sonra detaylı bir temizlik işlemi yapılacaktır. Ardından kirden arındırılmış yüzeye ilk aşama olan astar uygulaması yapılmaktadır. Bu işlem uzun sürmemektedir ve polyurea öncesinde alan kurumaya bırakılır. Kuruyan astar üzerine sprey polyurea uygulaması belli sıcaklık ve basınç ile beraber püskürtme olarak uygulanmaktadır. Malzeme uygulandıktan birkaç saniye sonra kürlenerek elastik hale gelir. Kısa süre içerisinde uygulama tamamlandığı için zaman kaybetmeden alan kullanıma açılabilir.

polyurea sprey fiyat

Sprey polyurea kaplama uygulaması tamamlanıp teslim edildikten sonra ömürlük bir izolasyon malzemesi yapılmış olunur. Tek bir parçadan oluşan zemin kaplaması üzerinde suyun geçebileceği bir alan bulunmaz. Fiziksel ve kimyasal maddelere karşı dayanıklıdır. Esneme özelliği sayesinde üzerine eşyalarınızı koyabilirsiniz. Teras gibi alanlarda çocuklarınız rahatlıkla oynayabilir, içerisinde sağlığa aykırı bir kimyasal madde bulunmaz, sertifikalı bir üründür. 

Dünyada 30 yılı aşkın süredir kullanılan ve en çok tercih edilen su yalıtımı ve zemin kaplama malzemesi olan sprey polyurea uygulamasını kullanmak için daha fazla geç kalmayın.