×

Polyurea Sprey Teras Yalıtımı

Polyurea sprey teras yalıtımı kalıcı ve uzun yıllar kullanıma uygun bir izolasyon için en kaliteli üründür. 

Evlerin teras, balkon gibi mekanlarını rahatlıkla kullanabilmek, faaliyetlerimizi gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilmek için iyi bir izolasyona ihtiyaç duyarız. Zemin izolasyonlarında kullanılan fayans, seramik, kalebodur, mermer döşemeler yalıtım sağlamamaktadır. Üstelik bunun gibi zemin kaplamaları bir süre sonra kullanma ömrünü dolduracağı için aşınma, paslanma, çatlak oluşumu, su sızdırma, derz araları açılma gibi birçok çeşitli soruna da zemin hazırlayacaktır. 

Tüm bu olumsuz durumlar göz önünde bulundurulduğunda, iyi bir izolasyon şart, kabul edilmektedir. Sektör içerisinde son dönemlerde bir adım öne çıkmayı başaran ve tam memnuniyet sağlayan Polyurea, izolasyon için en iyi seçimlerin başında gelmektedir. Polyurea artık birçok alanda rahatlıkla ve yüzey yapısı üzerinde kullanılabilmektedir.

Polyurea Sprey Teras Yalıtımı

En yaygın kullanım alanları arasında evlerimizin en çok suya maruz kaldığı çatı, teras, balkon gibi alanları ön plana çıkmaktadır. Özellikle yıpranmış binalarda terasların yüzeyinde meydana gelen kılcal çatlaklar zeminin aşınarak kötü görünmesiyle birlikte su sızdırmasına da yol açmaktadır. Su sızdırması teras, çatı gibi mekanların bir numaralı sorunu haline gelmiş durumundayken polyurea sprey teras yalıtımı uygulamasını kullanmanız için en doğru tercih olacaktır.

Diğer izolasyon malzemeleri döşenirken ek yerleri bulunmaktadır. Bu ek yerleri de zaman içerisinde aşınmalara, çatlaklara ve buna bağlı su sızdırmalarına neden olmaktadır. Geleneksel izolasyon yöntemlerinde rastlanılan bu sorun bir ömür Polyurea sistemlerinde yaşanmamaktadır. Çünkü izolasyonda çığır açan Polyurea hiçbir ek yeri olmayan bir sistemdir. Özel makineler kullanılarak yüzeye püskürtme usulü ile uygulanır. Ek yeri olduğu için zaman içerisinde en ufak su sızdırma problemi ile karşı karşıya gelinmemektedir. 

Teraslarda sık yaşanan su sızdırma problemini tamamen ortadan kaldıran Polyurea bu nedenle teraslarda sıklıkla kullanılmaktadır. Kısa sürede kullanılmaya başlanabilmesi ile kolay ve pratik bir kullanım sunmaktadır. Polyurea sprey teras yalıtımı uygulamasını yaptırmak istiyorsanız sizlerde 0216 370 05 23 - 0532 292 51 83 numaralı telefonlarımızdan bizlerle iletişime geçebilirsiniz.