×

Polyurea Su Yalıtımı

Polyurea su yalıtımı kentleşme ile beraber ortaya çıkan su problemlerine karşı dünyada ve Türkiye'de kalıcı çözüm üretmektedir.

Gelişen teknoloji ile beraber su yalıtımında ki sorunlara da yıllar içerisinde çeşitli çözümler üretildi. Diğer izolasyon sistemleri ile karşılaştırıldığında büyük bir fark gösteren sprey su yalıtımı günümüzde son su yalıtımı malzemesi olarak gösterilmektedir.

Geçici olarak çözüm bulmak yerine uzun sürekli ve sağlıklı bir su yalıtımı yaptırmak istiyorsanız sprey polyurea bu konuda çözüm ortağınız olacaktır. El yordamı ile yapılan izolasyonlar maalesef su yalıtımında yetersiz kalmaktadır. Polyurea dediğimiz polyurea su yalıtımı sisteminde ise mobil araç içerisinde kurulu olan makina yardımıyla belli sıcaklık ve basınç ile malzeme püskürtülerek sprey şeklinde uygulanmaktadır.

Bu sistemde aradaki farkı net olarak göstermektedir. Malzeme bütün boşluklara milimetrik şekilde doldurularak tüm alanı tek bir boşluk bile kalmayacak şekilde kaplar. Ek yersiz, tek bir parça halinde olan polyurea %400 esnekliği ile yırtılmaz, kopmaz ve aşınma yapmaz.

sprey polyurea kaplama

Polyurea

Polyurea su yalıtımı uygulamamız havuz kaplaması şeklindedir. Zemin ile beraber parapetler dahil çıkılarak suyun kaçabileceği hiçbir kaçış noktası bırakılmamaya çalışılır.

Malzeme ek yersiz bir bütün halde olduğu için suyun yürüme yapabileceği alan bulunmaz. Fayans, seramik gibi kaplamalarda aradan geçen zamanla beraber derz araları açılarak su sızar ve yürüme yapar.

Uygulama sonrası teraslarda polyurea üzerine masanızı, sandalyenizi veya eşyalarınızı koyabilir yaz veya kış aylarında kullanabilme olanağı sağlarsınız. Polyurea’da yük mukavemeti bulunmaktadır. Dilerseniz mangalınızı gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. Üzerine alev düştüğünde yürüme yapmaz.

Uygulama sprey tabancası ile yapıldığı için öncesinde kırma, dökme gibi günlerce uğraştıran işlerin yanı sıra toz, kir vb. durumlar söz konusu olmaz. İzolasyon sonrasında alan temiz bir şekilde zahmetsizce size teslim edilir.

Dikkat çeken diğer bir detay ise Polyurea, uygulamasının çok kısa süre içerisinde yapılmasıdır. Neredeyse 2 gün gibi kısa bir süre içerisinde alan kullanıma açılır. Üstelik polyurea 4 saniye gibi kısa bir süre içerisinde kuruduğu için firmamız tarafından alan size teslim edilir edilmez kullanmaya başlayabilirsiniz.