×

Polyurea Su Yalıtımı Fiyatları

Polyurea su yalıtımı fiyatları izolasyon sektöründe kullanılan teknolojik olarak son kalitede bir malzeme olduğu için kalitesini göstermektedir.

Yalıtım sektöründe kullanılan ve tercih edilen malzemeler son sistem ürünler olmalıdır. Daha düşük kalitede ve eski malzemelerin kullanılması kişinin sorununa çözüm sağlamayacaktır. İzolasyon için yetersiz özellikteki eski ürünler hem sorununuzu çözümsüz kılacak hem de zaman kaybetmenize neden olacaktır. Su yapı içerisine giderek işlemeye devam edecek ve kullanmış olduğunuz malzeme ile zemin daha da çözümsüz bir hale kavuşacaktır.  

Uygun maliyetli olarak düşündüğünüz bu malzemeleri kullanmak yerine izolasyon ve zemin kaplama malzemesi olarak dünyada ve ülkemizde son sistem olarak çıkan ürün polyureadır. Her zaman için son kalitede ki ürünleri tercih etmek sizi ileriye götürecektir. Teknolojik olarak yetersiz görülen noktalarda ki eksiklikler giderilerek dayanıklı ve kaliteli malzemeler yapılacaktır. Dayanım ömrü olarak izolasyon malzemelerini süreleri uzatılacaktır. Bunların yanı sıra eklenecek olan diğer olumlu özellikler sayesinde kullanım alanları artacak ve çeşitlenecektir.

polyurea su yalıtımı

Tüm bu durumlar göz önünde bulundurularak polyurea, her sektörde ve her alanda kullanıma uygun bir izolasyon malzemesidir. Hemen hemen her yüzey üzerine uygulanabilir. Yüksek esneme payı sayesinde zemin kaplaması olarak en dayanıklı malzemedir. Endüstriyel ortamlar için mükemmel bir zemin kaplamasıdır. Teras, çatı ve ıslak hacimli alanlar için oluşabilecek tüm sert darbelere karşı dayanıklıdır. Fiziksel ve kimyasal özellikleri üstün niteliktedir. Kullanım ömrü uzun uygulama süresi kısadır. Havuz, su deposu gibi suyun temas ettiği alanlar için kullanıma uygundur.  

Diğer sistemler gibi yaz döneminde malzemenin yapısında değişme olmayacaktır. Tam tersi her koşulda ve her mevsimde koruma sağlayacaktır. Polyurea su yalıtımı fiyatları tüm bu özel sistemleri içerisinde barındıran uygulama için değecektir. Her firma işçilik ve malzemesine göre kendine uygun bir fiyat vermektedir. Firmamız ise bu konuda müşterilerine gerekli görüşmeleri sağlayarak alan ölçüsü ve zemin durumunu göz önünde bulundurarak uygulama yapılacak alana göre m2 birim fiyatı üzerinden teklif verecektir.

Sizlerde iletişim kısmında yer alan mail adreslerimizden bizimle iletişime geçerek uygulama yapılacak alan hakkında bilgi verdikten sonra fiyatlandırmamızı öğrenebilirsiniz. Uygulamanın nasıl yapıldığına dair videolarımız ana sayfamızda yer almaktadır.