×

Sprey Yalıtım Sistemleri

Sprey yalıtım sistemleri ülkemizde polyurea su yalıtımı ve zemin kaplama uygulaması ile beraber sesini duyurmaya başlamıştır.

Yalıtımda sprey sistemlerin tercih edilmesi her zaman bir avantaj oluşturacaktır. Özellikle su yalıtımında kullanılan elverişsiz ve kalitesiz yapıdaki yalıtım ürünleri zamanla çatlamaya, deforme olmaya başlar. Vadedilen dayanım süresi haliyle gösterilenden daha kısa olacaktır. Bunun gibi durumlarda hem zaman kaybı hem de maddi kayıp yaşamış olacaksınız. Tüm bu olumsuz tecrübeleri yaşamamanız adına sizlere son sistem teknoloji olan sprey polyurea uygulamasını öneriyoruz.

Kaliteli yapısı, kullanım ömrü, dayanıklılığı ile sprey yalıtım sistemleri her daim bir numaralı çözümdür. Kullanım alanının geniş olması her alanda su yalıtımında çözüm üretmesi ve polyurea kaplaması tercih edilen alanlarda sorunların ortadan %100 kalkması bugün geldiği noktada ki başarısını kanıtlar niteliktedir. Polyurea uygulamasını tercih edenler suyun yarattığı izolasyon sorunlarını bir daha yaşamayacaktır.

sprey yalıtım

Kullanım ömrü olarak senelere meydan okur, neredeyse ömürlük bir izolasyon uygulamasıdır. Maliyet olarak ise sağlam yapısı ve çevre koşullarından etkilenmemesi ile bunun karşılığını vermektedir. Sprey yalıtım sistemleri sadece evlerde veya çatılarda değil, fabrikalarda, iş yerlerinde zemin kaplaması olarak da kullanılabilmektedir. Avm veya sitelerin otopark alanlarında polyurea kaplaması en dayanıklı malzeme olacaktır. Oluk içlerinde, gizli derelerde, çatılarda, balkon veya teraslarda su yalıtımında kesin çözüm sunması ile kusursuz bir uygulamadır.

Sitelerde veya otellerde yer alan havuzlarda kışın meydana gelen yağışlar ve yaz döneminde ki tonlarca ağırlıktaki su ile beraber zeminde kaçaklar oluşabilmektedir. Buna karşın esneme payı özelliği sayesinde kış döneminde yağışlardan etkilenmeyecek ve yazın havuzunuzu suyun etkilerinden koruyabilecek en sağlıklı uygulama polyurea olacaktır. İçerisinde sağlığa aykırı bir kimyasal madde bulunmayan ve sertifikalı bir ürün olan polyurea içme suyu depolarında dahi kullanılabilmektedir.

Sprey yalıtımın diğer avantajı da çok hızlı kurumasıdır. Diğer yalıtım ürünlerinin kuruma süresi uygulandıktan sonra oldukça uzundur. Bu sebepten dolayı alanın kullanıma açılması için belli bir süre beklenmesi gerekir. Polyurea püskürtme olarak uygulandığı için kısa sürede reaksiyona girer ve kuruyarak elastik hale gelir. Uygulama tamamlandığında kişi alanı istediği gibi kullanmaya başlayabilir.

Sprey polyurea’nın avantajları sadece bunlarla da sınırlı değildir. Sizlerde su yalıtımında polyurea uygulamasını tercih ederek ıslak günlere son verebilirsiniz.