×

Su İzolasyon Malzemeleri

Su izolasyon malzemeleri olarak ürün seçimi ve sonrasında tüm süreçler için doğru karar vermek oldukça önemlidir.

Yanlış malzeme seçimi sonucunda sorununuza çözüm bulamamızın yanı sıra harcamış olduğunuz yüksek meblağlarda bütçenizin zarar görmesine neden olacaktır. Zamanınızı doğru ürünü bulmak için harcamanızın yanı sıra istediğiniz gibi bir malzeme bulmanın zor olduğunun bilincindeyiz. Olumsuz tecrübeleriniz ile birleştiği zaman ve piyasadaki ürün çeşitliliğine bakınca en uygun fiyatlı olan ürünleri seçmeyi düşünebilirsiniz. 

Oysa tüm bunlar hem size yanlış yönlendirecek hem de kaliteli bir çözüm sunmayacak. Su hayatımızın tüm alanına müdahale edebildiği için yapılarda binanın ömrünü kısaltmasının yanı sıra kış ve yağmurlu dönemlerde ciddi sorunlar teşkil eder. Su izolasyon malzemesinde hiç kuşku duymadan tercih etmeniz gereken tek güvenilir ürün polyureadır. Tüm dünyanın tercihi olan ve yüksek performansı ile kırılmayan, çatlamayan %100 su geçişini engelleyen sprey polyurea su yalıtımında birinci kalite bir üründür.

su izolasyonu

Su izolasyon malzemeleri olarak polyurea dünya genelinde 30 yıldır tercih edilmesinden sonra ülkemizde de 10 yıldan fazladır kullanılmaktadır. Kullanılan alanlarda başarasını kısa sürede gösterdiği için tercih eden kişilerin çevresine tavsiye etmesi üzerine diğer izolasyon ürünlerinin kullanımı azaltmıştır. Polyurea sadece su izolasyonu için tercih edilmez aynı zamanda en dayanıklı zemin kaplamasıdır.

Teraslarda, çatılarda, oluklarda, gizli derelerde, havuzlarda, site alanlarında peyzaj altı kullanımında, otopark üstü, su deposu gibi sınırsız bir kullanım alanı vardır. Üstelik polyurea tüm yüzeyler üzerine kaplamak için uygundur. Sizi uğraştırmayacak sıcak ve soğuk havalara dayanabilecek, temizliği son derece kolay ve sağlığa zarar teşkil etmeyen bir izolasyon malzemesini kim tercih etmek istemez ki.. 

Teras gibi alanlarda seramik ya da fayans gibi kaplanan malzemenin zamanla su kaçırması açık teras alanlarının istenildiği gibi kullanılamaması gibi durumlar artık geride kalıyor. Su izolasyon malzemeleri arasında yer alan polyurea ek yersiz, tek bir parçadan oluşarak havuz kaplaması gibi yan alanlardan çıkılarak uygulandığı için suyun geçiş alanının bulunduğu hiçbir alan bırakılmaz. Yaz -kış terasınızı dilediğiniz gibi kullanabilir, masanızı, sandalyenizi tüm eşyalarınızı üzerine koyabilirsiniz. 

Polyurea uygulamasının nasıl yapıldığını görmek için sitemizdeki vidoları izleyebilir veya fiyat almak için 0216 370 05 23 - 0532 292 51 83 telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.