×

Su Yalıtım Boyası

Su yalıtım boyası olarak sektör içerisinde yer alan ürünler oldukça kullanışsız ve sağlıksızdır.

Eğer izolasyon sorunu yaşıyorsanız su yalıtımı olarak en kaliteli ürün olan sprey polyurea uygulamasını tercih edebilirsiniz. Su yalıtımında direk boya uygulaması yapmak yerine önce polyurea ile %100 koruma altına alın sonrasında top coat dediğimiz son kat boya uygulamasını gerçekleştirelim. 

Polyurea uygulamalarında kullandığımız son kat su yalıtım boyası Uv ışınlarına karşı dayanıklıdır. Renginde herhangi bir solma, sararma ya da güneş ışınlarına bağlı olarak ısınma ile beraber çatlama yapmaz. Yapıyı korozyondan korur, alkalilere ve baz asitlere dayanıklıdır. Su, tuz solüsyonları, gres yağı, asitli su, ve petrole karşı dayanıklı aynı zamanda geçirimsiz özelliğine sahiptir. Mantar ve bakteri gibi oluşumlara karşı da yapıyı korumuş olur.

su yalıtım boyası

Su yalıtım boyası polyurea uygulamalarında malzeme uygulamasının ardından son kat boya olarak uygulanmaktadır. Son kat boya dediğimiz aşamada kişi istediği rengin uygulamasını katalogdaki renklerden bakarak seçebilir. Sınırsız renk seçeneği avantajı ile hemen hemen her rengin bütün tonlarından uygulama avantajı bulunmaktadır.                            

Su yalıtımı olarak polyurea geniş bir kullanım avantajının yanı sıra her çeşit yüzey kaplamasının üzerine uygulanabilmektedir. Mevcut zemine bağlı olarak uygun olan yüzeylerde polyurea uygulamasını üzerine uygulamaktayız. Fayans, kalebodur gibi zemin kaplama malzemelerinin yüzeyden kaldırılması, kırılması oldukça zahmetli bir iştir.

Biz polyurea ile tüm bu uğraştırıcı durumları ortadan kaldırıyoruz. Kırmadan, dökmeden günlerce uğraştırmadan sağlam olan fayansınızın üzerine polyurea kaplama uygulamasını sağlayarak son kat boya uygulaması ile uygulamamızı tamamlıyoruz. Uygulamaya başlamadan önce alandan eşyalarınızı kaldırarak firmamıza teslim ediyorsunuz. Tamir gerektiren alanlar varsa önce tadilatlar yapılır. Ardından detaylı bir temizlik işlemi ile beraber yüzeyden kir, toz gibi maddeler arındırılır. 

Temizlenen yüzey üzerine astar uygulaması yapılır ve belli bir süre kurumaya bırakılır. Kurumuş olan astar üzerine mobil araç içerisinde kurulan polyurea makinası ile belli sıcaklık ve basınçta püskürtme olarak malzeme uygulanır. 5-10 sn. arasında polyurea’nın kurumasının ardından sıra son kat boya aşamasına gelir. Son kat renklendirme işlemi ile beraber alan teslim edilir.