×

Yalıtım

Yalıtım ülkemizde eksik kalan ve izolasyon sektörü için ele alınması gereken önemli noktalardan birisidir.

Ülkemizde yapılan evlerin %90'ında temel olarak karşılaşılan sorun su yalıtımı problemidir. İster eski ister yeni yapı olsun mevcut olan her bina için su yalıtımı sorunu bulunmaktadır. Yaşamımızın temel kaynağı olan su aynı zamanda izolasyon sorunlarına neden olarak da karşımıza engeller çıkarabilmektedir. Site, apartman, iş yerlerinde en üst katlarda bulunan dairelerin temel sıkıntısı terasın veya çatının akıtması ile beraber alanı istediklerini gibi kullanmamasıdır. Aynı şekilde kış dönemlerinde yaşanılan izolasyon sorunları sadece en üst katta yaşayanları değil aynı zamanda apartman içerisine kadar suların akması ile beraber iyi bir yalıtımın yapılması gerektiğini gösterir. 

Ülkemizde izolasyon veya diğer adı ile yalıtım olarak kullandığımız malzemeler, dışarıdan gelebilecek olan olumsuz etkenlere karşı yapıyı koruyucu kalkan görevi görür. Doğru kalitede ki ürünü bulmak bu konuda büyük bir öneme sahip. Yanlış ürün seçimi ile beraber gereksiz yere ödeme yaptığınız gibi birde istediğin sonucu alamamanıza sebep olur. Yalıtım için seçeceğiniz malzemenin son kalite standartlarında bir ürün olmasına karar verin. Sonraki aşama olarak ise bu konuda tecrübeli referansları güçlü bir firma ile anlaşın. En çok tercih edilen su yalıtım malzemesi olan polyurea yüksek performansı ile sizi uğraştırmayacaktır. 

Yalıtım

Her alanda ve her yapı için kullanıma uygun olması sayesinde çözümsüz gözüken tüm sıkıntılar geride kalıyor. Havuz içlerinde, balkonlarda, ıslak hacimli alanlarda, gizli derelerde, oluk içlerinde, su depolarında, su arıtma tesisleri gibi su geçişinin oldukça sık yaşandığı tüm alanlarda kullanılabilmektedir. Su izolasyonu olarak kullanılması dışında fabrika zeminlerinde, otopark üstü alanlarda, araç kasa içlerinde, peyzaj altı uygulamalarında da zemin kaplaması olarak sık tercih edilmektedir.10 yıldan fazladır dünyada kullanılan polyurea teknolojik gelişmeler ile beraber kalitesini ileriye doğru taşımaktadır.

Yalıtım malzemesi olarak sprey şeklinde uygulanması ve kısa süre içerisinde alanın kullanıma açılması sayesinde işletmeler için avantaj sağlar. %400 esneme payı özelliği ile darbelere, eşyalara, tonlarca basınçtaki suya karşı dirençlidir. Kopmayan, deforme olmayan ve eskimeyen yapısı ile polyurea su yalıtımı ve zemin kaplama malzemesi olarak yakında ülkemizde herkes tarafından tercih edilecektir. Sizlerde yalıtım uygulamalarınız için firmamız ile iletişime geçerek kaliteli hizmet alabilirsiniz.