×

Zemin Kaplama

Zemin kaplama çeşitleri düzgün ve sağlam bir yüzey sağlamanın yanı sıra kullanışlı bir yüzey sağlamak için sıkça tercih edilmektedir.

Dayanıklı, darbelere karşı güçlü, yıpranmalara karşı dayanım gerektirecek, temizliği kolay, çevresel etkilerle bozulmayacak zemin kaplama malzemeleri ülkemizde en çok aranan üründür. Zemin kaplama malzemeleri, kullanıma bağlı olarak üzerine konulan veya düşen sert cisimlerden, dökülen maddelerden kolayca etkilenebilmektedir. Bu nedenle zemin kaplama malzemesi seçerken dayanıklı ürünler tercih edilmelidir.

Biz bu noktada sizlere püskürtme sistem olarak uygulanan son teknolojik bir zemin kaplama malzemesi ile karşınıza çıkıyoruz. Ülkemizde bundan sonra sıkça adına duyacağınız kaplama malzemesi olan polyurea, en kaliteli malzemedir. Diğer ürünlerin aksine tüm olumsuz özelliklere karşı tam koruma sağlaması ile kısa sürede büyük başarılar elde etti.

polyurea zemin kaplama

Üstelik uygulama alanları da son derece geniştir. Yoğun araç trafiği olan otopark alanlarında, endüstriyel ortamlarda, otomotiv sektöründe, kimya, ilaç, gıda fabrikalarında, yemekhanelerde, depolarda, uçak hangarında, hayvan barınakları gibi neredeyse tüm alanlarda kullanıma uygundur. 

Polyurea Zemin Kaplama  

Polyurea zemin kaplama uygulaması tüm mevcut sistemler değerlendirildiği zaman ön plana çıkan tek uygulamadır. Üstelik son sistem bir teknoloji olmasının yanı sıra olumlu özellikleri bunlarla da sınırlı değildir. Tartışmasız en uzun süre dayanan, yıllara meydan okuyan bir uygulamadır. Ömürlük kaplama malzemesi olarak sizi asla yarı yolda bırakmaz.

polyurea zemin kaplama istanbul 

Zemine kaplanan malzemenin kuruma süresinin saatlerce veya alan kullanımının günler sonra olması işlerinizin aksamasına bu duruma bağlı olarak stresli günler geçirmenize neden olur. Polyurea bu durumun aksine hem çok kısa süre içerisinde uygulanır hem de uygulandıktan sadece 4 saniye sonra kürlenerek elastik hale gelir. Uygulama tamamlandığında malzemenin üzerine basabilir dilediğiniz gibi eşyalarınızı yerleştirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.  

Malzememiz kokusuzdur içerisinde sağlığa zarar verebilecek herhangi bir kimyasal madde barındırmaz. İçme suyu depolarında dahi kullandığımız bir üründür. -30 derece ile +60 derece arasında dayanıma sahiptir. Çok düşük sıcaklıklarda dahi esneme özelliği ile yapısını korur. Son kat Uv koruyucu özel boya uygulaması ile sıcak havalarda herhangi bir renk değişimi veya solma olmaz. Polyurea uygulamasını hem zemin kaplama hem de su yalıtımı amaçlı kullanabilirsiniz.